Bemutatkozás2022-05-02T18:39:58+02:00

Árváltozások miatt fejlesztés alatt!

info@magicfireworks.eu

A Tűz-Varázs Műhely pirotechnikusai már több, mint 20 éve foglalkoznak tűzijátékokkal. Felsorolni sem tudnánk, hány műsort készítettünk el ez idő alatt. Cégünk számára rendkívül fontos a nézőközönség biztonsága, valamint a tűzijátékok környezetének megóvása. Cégünk maximálisan betartja a 173/2011.(VIII. 24.) Korm. rendelet (a polgári célú pirotechnikai tevékenységekről) által előírt biztonsági előírásokat, a megfelelő biztonsági zónát kialakítjuk a helyszínen, valamint rendelkezünk a tűzijáték effektek biztonságos működtetéséhez szükséges repeszmentes vetőcsövekkel is.

Látványterveinket minden esetben tapasztalt, több éves pirotechnikai ismeretekkel rendelkező designereink állítják össze. A legtöbb tűzijátékunk zenére koreografálva készül, hogy a látvány és a zene összhangja tökéletes harmóniában legyen.

A tűzijátékok tervezésénél több mint 3000 féle termék áll rendelkezésünkre, melyeket magyar és a környező országok importőrei és gyártói közül, 20 éves tapasztalatunk segítségével állítottuk össze. A pirotechnikai effektekkel – alak, forma, fény és hanghatás tekintetében – merészebb elképzeléseket is megvalósíthatunk, kihasználva a világ legjobb kínai és nyugat-európai gyártóitól érkező magas minőségű, gazdag szín és formavilágú termékekben rejlő lehetőségeket.