Modele te kuzhinave

Përmes DISA fotografive, UA rekomandojmë DISA zgjedhje interesante dhe Kreative për hapësirë MBI lavaman dhe sipërfaqe të Punës. Vendi origjinal për përgatitje të ushqimit Mund të dekorohet me Liman të dimensioneve të mëdha, me mozaikë njëngjyrësh ose laramanë, si dhe me qelq të kalitur me ngjyrë. Elegante, Gjithmonë dhe përgjithmonë, dizajn i ri i kuzhinave nga GACAFERI. Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, Duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të varfër të shtëpisë: AQ e natyrshme, pjesë e AQ shumë kujtimeve Tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në DISA Zona […] Një nga përfitimet më të mëdha të zgjedhjes së një Marke të mirënjohur si Gacaferi është siguria e cilësisë së kuzhinës, që sot sigurohet nga teknologjia, materialet dhe procesi i sofistikuar Industrial. Gacaferi i kushton një vëmendje të Madhe produktit, në mënyrë që konsumatori të jetë i kënaqur; Kjo është vënë në praktikë në të gjitha Nivelet e kompanisë: projektim, prodhim, trajnim dhe Kontrolle, përzgjedhje e kujdesshme e furnizuesve dhe shumë më tepër. Megjithatë, Kur bëhet fjalë për zgjedhjen përfundimtare dhe vendimin për blerje, dilemat janě të shpeshta, transmeton telegrafi. Me zgjedhjen gjithnjë e më të Madhe të tapetave, pllakave dhe qelqit të kalitur, shumë njerëz vendosin për kombinime të këtyre materialeve. ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit… me shume Gacaferi përdor Dyer të lyera që shprehin elegancën e Tyre të Shme në kuzhinë me një gamë të Gjerë opsionesh me ngjyra dhe përfundime të shkëlqyera ose mat, si dhe DISA përfundime të veçanta “të strukturuara” me métal. Me shume se 1300 Kompani te rregjistruara, Ku secila prej pneu ka infromacion te perzgjed…

me shume Qindra Kompani Kane renditur produktet e pneu ne direktorine e ACP. Me perdorues nga te gjitha trevat… me shume le të shërbejnë si frymëzim dhe IDE të freskëta. /Telegrafi/adresa: RR. e Durresit, Prane bllokut te Ambasadave, Tirane CILA ngjyrë të zgjidhet, CILA formë, CILA madhësi e pllakave? Këto janě sot Zgjedhjet më të shpeshta, ndërsa në esencë ATO Varen Vetëm nga idetë e atyre që rregullojnë, përkatësisht dëshira dhe Vizioni për një hapësirë të përkryer të kuzhinës. Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, Duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të varfër të shtëpisë: AQ e natyrshme, pjesë e AQ shumë kujtimeve Tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në DISA Zona funksionale të dalluara nga gjuhë dhe materiale të ndryshme. Një qasje stilistike e aftë për të bashkuar dhe përmirësuar format, funksionalitetin, frymën e cilësisë së mirë me Stil bashkëkohor. Kjo kuzhinë Tregon elegancën përmes fronteve të dizajnuara me kornizë. Fenix ntmtm gacaferi Tani ofron Edhe tavolina Pune per kuzhinat e Saja ne débris e se ardhmes Fenix ntmtm 100% je prodhuar ne Itali bazuar ne rreshire termoplastike.

Duke Ju falenderuar nano-teknologjise KY Material eshte Vet-permiresues. Tavolinat e Reja te punes te GACAFERI Kane rekuizita mahnien: ATO Vet-permiresojne QDO gervishtje te Vogel vetem duc I`u […] Mënyra e thjeshtë për thyerjen e skemës njëngjyrëshe të kuzhinës është përdorimi i pllakave shumëngjyrëshe, mozaikëve dhe ornamenteve interesante të qeramikës.

Comments are closed.
Back To Top